dekoracija-brinemo-o-svakom-detalju

Šest razloga da kažete DA Azzaro klubovima

Zašto baš kod nas treba da organizujete proslavu vašeg venčanja!
1. Imamo iskustvo
Specijalizovani smo za organizaciju događaja. Od 2009. godine smo organizovali više od 600 svadbi. I one najzahtevnije goste smo ponovo dočekivali drugačijim povodima.
2. Veruju nam
Poverenje nam je do sada poklonilo više od 500 parova. Neki su se upoznali ovde, pa su i svoje ljubavi krunisali kod nas.

[opširnije]


chef_dejan_stankovic

AZZARO SVADBENI PAKETI

Pitali smo našeg šefa kuhinje Dejana Stankovića kako on kreira jelovnike za svadbe.
Mnogo pozitivnih asocijacija imam na svu tu radost koju donose planiranje i organizacija jednog potpuno novog načina života. Neretko je budućim mladencima upravo svadba prvi zajednički dogovor, prvi zajednički veliki plan koji treba pažljivo da osmisle i realizuju. Dok slušam njihove želje i posmatram kako ukrštaju iskustva, u poziciji sam da ponekad mirim njihove ukuse i sugerišem najbolja rešenja. Uživam da posmatram kako u razgovoru sa mnom počinju da prihvataju i poštuju različitosti i pronalaze sličnosti, a još više uživam kada posle tog zajedničkog poduhvata vidim osmeh zadovoljstva i osetim da su nestprljivi da dočekaju da vide i probaju tu svoju novu kreaciju. I jelovnik i život.

[opširnije]


azzaro-red-club-vencanje-oltar-nocu

Kao na filmu!

Sanjate o venčanju pod vedrim nebom, ali niste sigurni ni u vremenske prilike (kao što niko nije), ni u to da će gosti biti oduševljeni vašim izborom, a ni u to kako će se sve završiti?! Razočarani, odustajete od svog sna i pravite kompromis? Ne. Nema razloga za odustajanje jer mi smo mislili na vas.

[opširnije]


azzaro-clubs-1

AZZARO ŠVEDSKI STO ZA SLADOKUSCE

Poreklo ovakvog načina posluživanja datira iz 1939. godine sa Švedskog paviljona na sajmu u Njujorku. Kod nas je poznat još kao buffet način posluživanja hrane. Veoma je popularan zbog raznovrsnosti hrane koja se nudi i poslužuje, od predjela do toplo serviranih jela, a raznovrstan je i izbor samih namirnica.

[opširnije]


  • google plus
  • pinterest
  • linkedin