azzaro-red-club-vencanje-oltar

Venčanje na otvorenom

Na prostranoj, otvorenoj terasi Azzaro RED kluba postavljen je oltar sa baldihinima, koji upotpunjen crvenim tepihom i nizom stolica za goste postaje mesto o kojem mnoge devojke maštaju.

[opširnije]


azzaro-clubs-odgovori

Pitajte nas

Dekoracije za svadbe, cvetni aranžmani,  pozivnice, bendovi, haljine, specijalni efekti, tematska venčanja deo su naše svakodnevice. Osim naših menadžera i konsultanata za venčanja, fotografa i dekoratera, možete da razgovarate i sa kuvarima.

[opširnije]


azzaro-clubs-desserts-3

Slatki sto

Na slatkom stolu šepure se kapkejkovi, lizalice, francuski makaroni, ekleri i druge slatke đakonije koje mame sve ljubitelje slatkiša.

[opširnije]


dekoracija-brinemo-o-svakom-detalju

Deset razloga da kažete DA Azzaro klubovima

Zašto baš kod nas treba da organizujete proslavu vašeg venčanja!

1. "DA" za dugogodišnje iskustvo
Poslujemo od 2009. godine i do sada smo organizovali hiljade različitih proslava.

2. "DA" za poverenje
Više od 300 parova godišnje odluči se da svoju ljubav kruniše brakom baš u našem restoranu.

[opširnije]


master_sef_tim_6

AZZARO SVADBENI PAKETI

Pitali smo našeg šefa kuhinje Imre Čipak kako on kreira jelovnike za svadbe.
Mnogo pozitivnih asocijacija imam na svu tu radost koju donose planiranje i organizacija jednog potpuno novog načina života. Neretko je budućim mladencima upravo svadba prvi zajednički dogovor, prvi zajednički veliki plan koji treba pažljivo da osmisle i realizuju. Dok slušam njihove želje i posmatram kako ukrštaju iskustva, u poziciji sam da ponekad mirim njihove ukuse i sugerišem najbolja rešenja. Uživam da posmatram kako u razgovoru sa mnom počinju da prihvataju i poštuju različitosti i pronalaze sličnosti, a još više uživam kada posle tog zajedničkog poduhvata vidim osmeh zadovoljstva i osetim da su nestprljivi da dočekaju da vide i probaju tu svoju novu kreaciju. I jelovnik i život.

[opširnije]


  • google plus
  • pinterest
  • linkedin