uskrs-dekoracija-azzaro-club3

Venčanje za Uskrs

April i maj su najpopularniji meseci u godini za venčanje. Razlog je prvenstveno idealno vreme a takođe, proleće je simbolika za novi početak...

[opširnije]


deveruse31

A za venčanje...

Svaka mlada na dan svog venčanja, pored novih stvari, treba da ima kod sebe i neki stari predmet, nešto pozajmljeno, tuđe i nešto u plavoj boji.

[opširnije]


bidermajer

Bidermajer po vašem ukusu

Tradicija bacanja bidermajera tokom venčanja nastala je u 14. veku i od tada datira verovanje da će onog ko uhvati buket, pratiti sreća. Danas je običaj da se bidermajer baca neudatim devojkama a veruje se da će ona devojka koja ga uhvati biti sledeća mlada. Danas je običaj da mladina kuma kupuje bidermajer ili čak dva, ako mlada ispred crkve ili opštine baca bidermajer.

[opširnije]


konobari3

Besprekoran izgled – besprekorna usluga

Izgled osoblja stvara prvi ali i poslednji utisak o nekom ugostiteljskom objektu. Naš sistem obuhvata četiri objekta Azzaro Jezero, Azzaro White, Azzaro Black i Azzaro Green, i svaki od njih je priča za sebe ali sa jedinstvenim stilom. 

[opširnije]


radostpoklanjanja2

RADOST POKLANJANJA

Azzaro clubs predstavlja sistem koji u Beogradu već godinama unazad organizuje najbolje proslave, kako venčanja, tako i privatnih i korporativnih proslava.

[opširnije]


  • pinterest
  • linkedin