master_sef_tim_6

AZZARO SVADBENI PAKETI

Pitali smo našeg šefa kuhinje Imre Čipak kako on kreira jelovnike za svadbe.
Mnogo pozitivnih asocijacija imam na svu tu radost koju donose planiranje i organizacija jednog potpuno novog načina života. Neretko je budućim mladencima upravo svadba prvi zajednički dogovor, prvi zajednički veliki plan koji treba pažljivo da osmisle i realizuju. Dok slušam njihove želje i posmatram kako ukrštaju iskustva, u poziciji sam da ponekad mirim njihove ukuse i sugerišem najbolja rešenja. Uživam da posmatram kako u razgovoru sa mnom počinju da prihvataju i poštuju različitosti i pronalaze sličnosti, a još više uživam kada posle tog zajedničkog poduhvata vidim osmeh zadovoljstva i osetim da su nestprljivi da dočekaju da vide i probaju tu svoju novu kreaciju. I jelovnik i život.

[opširnije]


azzaro-red-club-vencanje-oltar-nocu

Kao na filmu!

Sanjate o venčanju pod vedrim nebom, ali niste sigurni ni u vremenske prilike (kao što niko nije), ni u to da će gosti biti oduševljeni vašim izborom, a ni u to kako će se sve završiti?! Razočarani, odustajete od svog sna i pravite kompromis? Ne. Nema razloga za odustajanje jer mi smo mislili na vas.

[opširnije]


azzaro-clubs-1

AZZARO ŠVEDSKI STO ZA SLADOKUSCE

Poreklo ovakvog načina posluživanja datira iz 1939. godine sa Švedskog paviljona na sajmu u Njujorku. Kod nas je poznat još kao buffet način posluživanja hrane. Veoma je popularan zbog raznovrsnosti hrane koja se nudi i poslužuje, od predjela do toplo serviranih jela, a raznovrstan je i izbor samih namirnica.

[opširnije]


  • pinterest
  • linkedin