Šta datum venčanja govori o vašem braku

Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života. Saberite dan, mesec i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer, za venčane 24. februara 2018. godine (24+2+2018=2044=2+0+4+4=10=1+0=1).

Broj 1 ‘Sjedinjeni u jedno’
Izbor baš ovog datuma za venčanje ukazuje na to da ste vi veoma zaljubljen i nežan par, te težite potpunom sjedinjavanju sa partnerom.

Broj 2 ‘Porodica je svetinja’
Razlog za sklapanje ovog braka je želja za porodicom i toplinom doma, ili da se nađe srodna duša koja voli decu ili je u stanju da prihvati decu iz prethodnog braka.

Broj 3 ‘Interes pa sve ostalo’
Vaše venčanje mora biti “najveće i najlepše”. U ovom braku verovatno će se roditi mnogo dece, a porodični skupovi će predstavljati važan deo vašeg života.

Broj 4 ‘Vernost do groba’
Značaj ovog broja venčanja je vernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu sve svoje snove može realizovati u dvoje..

Broj 5 ‘ Za promene’
 Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili čestim promenama mesta boravka.

Broj 6 ‘Uz blagoslov Venere’
Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, što ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već i da sami partneri moraju voditi računa o braku.

Broj 7 ‘U minut do 12’
Iako broj 7 ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može ukazivati i na spas u poslednjem trenutku. Ovo može biti broj za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto poreklo.

Broj 8 ‘ Sloga i požrtvovanje’
 Ovi partneri se razumeju u pogledima, pa je tako i pri prvom susretu oboma bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo.

Broj 9 ‘Sudbinska veza’
Brak sklopljen ovog dana je sudbinski. Moguće da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju, emocionalne ili fizičke prirode, koju uz pomoć partnera žele prevazići.

  • pinterest
  • linkedin