SISTEM ZA NAJBOLJE

Organizacija proslava predstavlja jedan veliki izazov, kako za Vas kao organizatore, tako i za nas kao firmu koja je dužna da ispuni sve Vaše želje.

I dok Vi sve detalje dogovarate sa jednom ili dve osobe iz naše firme, morate znati da iza njih postoji jedan dobro organizovan tim koji brine o svakom detalju Vama bitnog dana. Kako bi taj tim bio spreman da Vaša proslava bude baš onakva kakvom ste je zamislili, mi kao firma, uveli smo u naše poslovanje jedan novi, unapređeni sistem, sistem kakav još nije viđen u oblasti ugostiteljstva – Azzaro procesni sistem ili, kako mi volimo da ga nazivamo, APS.

 

 

APS pokriva sve segmente uspešnog poslovanja jedne velike firme, što Azzaro clubs i jeste.

Naš cilj, kao firme koja je lider u oblasti ugostiteljsta u Srbiji, jeste da postanemo lider u ovoj oblasti i u regionu i šire. Kao firmi sa takvom vizijom bilo nam je potrebno da se našim poslovanjem prožima jedan sistem ispunjen pravilima i procedurama koji našim stručnjacima pomaže u ostvarenju ciljeva.

 

 

Novi sistem upravljanja poslovanjem, omogućio je našem stručnom osoblju još jedan vid dodatnog usavršavanja, te je celom timu koji učestvuje u organizaciji proslava pomogao da ostane najbolji, ali i da ostvari svoju viziju.

  • pinterest
  • linkedin