Venčanje za Uskrs

April i maj su najpopularniji meseci u godini za venčanje. Razlog je prvenstveno idealno vreme a takođe, proleće je simbolika za novi početak, pa mnogi smatraju ovo idealnim periodom za “sudbonosno da”.

Ako želite da budete originalni, predlažemo vam da organizujete venčanje za najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs - dan sreće, ljubavi i nade.  Neka taj dan bude razlog za okupljanje vama najdražih osoba.


Takođe, ako volite da kombinujete različite boje, dezene i oblike ovo je praznik u kojem je sve dozvoljeno. Što šarenije i veselije. Prva asocijacija za Uskrs su šarena jaja, tako da njih možete da iskoristite za dekoraciju sale, a možete se  igrati i sa različitim bojama kojima ćete dekorisati salu ili terasu na kojoj ćete izgovoriti da. Prolećna venčanje dozvoljavaju dinamično dekorisane stolove, boje sunca, jarko žutu, narandžastu, zelenu .. Ukrasite svaki sto buketima sličnih jarkih i živahnih boja a elemente Uskrsa možete da unesete i na salvete, brojeve za stolove, mašne na stolicama.

  • pinterest
  • linkedin