AZZARO RED CLUB - BRUNCH RESTORAN

U srcu Novog Beograda, na četvrtom spratu poslovne zgrade RED STRIPE, smešten je Azzaro RED Club sa ogromnom terasom koja je integralni deo modernog prostora. Pravo osveženje za sve kojima su tokom dana potrebni trenuci bega od gradske verve i stresa koje nosi radni dan. Na terasi ili u unutrašnjem delu kluba svakako možete pronaći malo mira za uživanje u kulinarskim čarolijama ili jednostavno organizovati sastanak sa kolegama u prijatnoj atmosferi.
Od ponedeljka do petka Azzaro RED Club radi kao brunch restoran, koji poznavaocima gastronomije nudi izvanredne à la carte specijalitete, ali i brižljivo skrojen koncept doručka i ručka. Za doručak se možete opredeliti za all you can eat varijantu ili jednostavno naručiti neki od starih dobrih domaćih verzija doručka, a za vreme ručka su u ponudi uvek sveže ideje našeg šefa kuhinje Dejana Stankovića, koji izborom i pripremom jela voli da iznenađuje i goste i nas.


Azzaro Red kulinarski specijalitetiAzzaro Red vrhunska uslugaAzzaro Red Brunch restoran besplatan Wi-FiAzzaro Red Brunch klimatizovan prostorAzzaro Red brunch loyalty program

 

 

 

 

 

 

 

 

Preuzmite dnevni jelovnik .pdf formatu

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin