Predstavljamo vam Gardoš By Azzaro, koji se nalazi u Zemunu, odmah pored veličanstvene Milenijumske kule. Restoran se nalazi na jednoj od najlepših lokacija Beograda, na jedinstvenom mestu u srcu Zemuna. Prostor koji može da primi 220 ljudi sa neponovljivim tiffani stolicama, vrhunskom uslugom našeg uigranog tima i otvorenom terasom, postaje jedan od najtraženijih za klijentelu koja zna šta želi i šta može da dobije.

Otvorena terasa Gardoš restorana, s koje se pruža neponovljiv pogled na Zemun, i onaj ko nije više puta uživao u ovom pogledu, taj nije upoznao ni izbliza čari prestonice. Terasa će upotpuniti vaš dan proslave na najoriginalniji način - eksterijer, dekoracija naše bašte, samo je mali dodatak … Idealan za ceremoniju venčanja s posebnom notom elegnacije ostaviće vaše goste bez daha. Zakažite sastanak sa našim menadžerom prodaje i informišite se o najlepšoj lokaciji u gradu.


220 mesta za sedenje300 maksimalni kapacitet700 mesta kapacitet sa terasomTiffany Stolicerajska vrataOtvorena terasadnevni restoranwifi besplatni internetvideo nadzor garazeklimatizovan prostorkulinarski specijalitetivrhunska uslugaprofesionalno ozvučenjeekskluzivna rasvetamatičar u klubupoklon vaučeriloyalty program

  • pinterest
  • linkedin