GARDOŠ BY AZZARO

Gardoš by Azzaro club je sinonim za venčanja iz snova. Ako vam je potreban restoran da u krugu porodice i prijatelja obeležite vaš najvažniji dan u životu ili imate neki drugi povod za slavlje čiji kapacitet ne prevazilazi 220 sedećih mesta u zatvorenom prostoru, Gardoš by Azzaro je idealan za takvu vrstu okupljanja. Ako biste radije “na nogama” obeležili neki značajan datum, ovaj klub pruža dovoljan komoditet za 300 ljudi u koktel varijanti. Gardoš by Azzaro je najbolji restoran u Beogradu u kojem možete obezbediti sve za svadbu. Vaša porodica i prijatelji će sigurno uživati u čarobnom enterijeru ove sale.

Specifičnost ovog prostora svakako je otvorena terasa, koja se nalazi u centru Zemuna odmah pored Gardoš kule. Zamišljate originalno venčanje pod vedrim nebom i kako izgovarate DA pred oltarom sa baldahinom? Naše višegodišnje iskustvo izgradile su mnoge uspešno realizovane proslave, svadbe, poslovni događaji i venčanja. Najbolji promoteri su nam dosadašnji parovi a preporuke jedan od najboljih načina da se i sa vama upoznamo. Dobro došli!


220 mesta za sedenje300 maksimalni kapacitet700 mesta kapacitet sa terasomTiffany Stolicerajska vrataOtvorena terasadnevni restoranwifi besplatni internetvideo nadzor garazeklimatizovan prostorkulinarski specijalitetivrhunska uslugaprofesionalno ozvučenjeekskluzivna rasvetamatičar u klubupoklon vaučeriloyalty program

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin