AZZARO RED CLUB

Azzaro RED klub je sinonim za venčanja iz snova. Ako vam je potreban restoran da u krugu porodice i prijatelja obeležite vaš najvažniji dan u životu ili imate neki drugi povod za slavlje čiji kapacitet ne prevazilazi 200 sedećih mesta u zatvorenom prostoru, Azzaro RED klub je idealan za takvu vrstu okupljanja. Ako biste radije “na nogama” obeležili neki značajan datum, ovaj klub pruža dovoljan komoditet za 350 ljudi u koktel varijanti. Azzaro RED je najbolji restoran u Beogradu u kojem možete obezbediti sve za svadbu. Vaša porodica i prijatelji će sigurno uživati u čarobnom enterijeru banket sale. Svetlucavu belinu enterijera oživljavaju jarke boje na diskretno odabranim dekorativnim predmetima na zidovima i ultra moderni talasasti plafon sa kojeg se plasira specijalno osmišljena rasveta za ovaj prostor.

Specifičnost ovog prostora svakako je otvorena terasa od 400 kvadratnih metara, na krovu poslovne zgrade RED STRIPE, koja je integralni deo ovog kluba. Zamišljate originalno venčanje pod vedrim nebom i kako izgovarate DA pred oltarom sa baldahinom? Opredelite se za Azzaro RED Club i terasu na vrhu zgrade, zaklonjeni od znatiželjnih pogleda i izloženi samo aplauzu najbližih, prošetajte dugom stazom do “rajskih vrata” i upišite se u knjigu parova koji su imali najromatičnije venčanje na ovim prostorima.


 200 mesta za sedenje350 maksimalni kapacitet700 mesta kapacitet sa terasomTiffany Stolicerajska vrataOtvorena terasadnevni restoranwifi besplatni internetobezbedjen parkingvideo nadzor garazeklimatizovan prostorkulinarski specijalitetivrhunska uslugaprofesionalno ozvučenjeekskluzivna rasvetamatičar u klubupoklon vaučeriloyalty program

 

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin