Dečija igraonica

 

U okviru AZZARO sistema posedujemo dečiju igraonicu na Novom Beogradu – BEOGRADIONICA. Iza vrata ove igraonice je uzbudljivi svet namenjen zabavi dece svih uzrasta. Jedinstvene su po konceptu i prepoznatljive po motivima Beograda. Opremljene su za proslave dečijih rođendana i drugih važnih događaja, kao što su krštenje, polazak u školu, oproštajna priredba za kraj obdaništa ili prelazak u više razrede.

Starija deca mogu da biraju između video igara, hi-tech simulatora i igračkih konzola Sony Play Station, Nintendo WII, Microsoft Xbox, dok najmlađe očekuju lavirint i brojne animacije. Za roditelje je terasa pravi raj na kojem mogu da se opuste u društvu prijatelja dok se deca bezbedno igraju u Beogradionici pod budnim okom devojke zadužene za brigu o deci.

BEOGRADIONICA u ulici Jurija Gagarina 32, na IV spratu, je dobro poznata mališanima i njihovim roditeljima po vrhunskoj usluzi i odličnoj zabavi za decu. Prostire se na 250 kvadratnih metara u jednom nivou i ima kapacitet za komotno druženje 140 osoba. Deci je dostupan lavirint na dva nivoa. Pored više sprava za decu uzrasta do tri godine, u igraonici se nalazi i pozornica za lutkarske i pozorišne predstave, kao i slobodan prostor za nesmetano druženje mališana. U delu sa video igricama nalaze se najnovije igračke konzole, Sony Playstation 3, Nintendo Wii, Microsof XBOX 360 sa kinect kamerom. Deca su pod konstantnim nadzorom osobe koja se brine o deci, tako da roditelji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu i istovremeno imaju izvanredan pregled prostora.

Proslave su zatvorenog tipa. Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našim kuhinjama, po preporuci šefa AZZARO gastro tima. Svaka igraonica ima svoj šank iz kojeg se služi piće. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

 

BEOGRADIONICA                                                                                               
Danijel Raspopović

+38162214910

danijel.raspopovic@azzaroclub.rs

Jurija Gagarina 32/IV

 

 

U Bulevaru Milutina Milankovića br. 136A, na trećem spratu poslovne zgrade RED STRIPE otvorena je BEOGRADIONICA Tošin bunar. Dečija rodjendaonica za klince do 7 godina ima kapacitet za 30 devojčica i dečaka i 80 odraslih osoba. Starija deca mogu da biraju između video igara, hi-tech simulatora i igračkih konzola Sony Play Station, Nintendo WII, Microsoft Xbox, dok najmlađe očekuju tunelčići,dečiji kutak i brojne animacije.Rodjendaonica je pogodna za proslavu prvih rodjendanaca i krštenja.

Iza vrata BEOGRADIONICE Tošin bunar leži uzbudljivi svet namenjen dečijoj zabavi, ali pravo osveženje za odrasle je što mogu da biraju gde će da uživaju, u prelepom ambijentu same igraonice ili na otvorenoj terasi. Za roditelje je terasa pravi raj na kojem mogu da se opuste u društvu prijatelja dok se klinci bezbedno igraju u dečijoj zoni pod budnim okom devojke zadužene za brigu o deci.

Za slane zalogaje zadužena je naša kuhinja koja priprema vrhunski ketering za decu i roditelje u dogovoru sa klijentom. Ketring predlaže i priprema šef Azzaro gastro tima Kosta Katafaja. Piće se služi iz šanka BEOGRADIONICE Tošin bunar. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare.

 

BEOGRADIONICA

Nikola Lazarević

+381 62 214 915

nikola.lazarevic@azzaroclub.rs

Milutina Milankovića 136a

 

www.decijeigraonice.rs

 

 

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin