DOČEK NOVE 2019 GODINE

Najbolja atmosfera, savršen ambijent, najveći hitovi i ekskluzivni specijaliteti su samo neki od razloga zbog kojih u Novu godinu morate ući sa nama!

Uz našu pouzdanost, kvalitet, višegodišnju tradiciju i stručnost, učinićemo da vam doček Nove 2019. godine zauvek ostane u najlepšem sećanju.

U cenu karte, pored ekskluzivnog menija, uživanja u ambijentu i muzici Zvezda Granda: Jelene Kostov, Dragog Domića, Ljubomira Perućicu, Aleksandre Bursać i Dejane Erić, na raspolaganju su vam sva domaća i strana pića bez doplata. 

U ponudi imamo dva lokaliteta na kojima će biti organizovan najbolji doček u gradu:

Jezero by Azzarosvima dobro pozat klub na Adi Ciganliji koji će vas u vreloj atmosferi novogodišnje noći ugostiti uz najluksuzniji tretman i premašiti sva vaša očekivanja!

 

Azzaro Black Club, sinonim za vrhunski provod i odličnu zabavu, čeka vas u novogodišnjoj noći u svom modernom stilu, sa vrhunskim specijalitetima, odličnom muzikom i s uverenjem da će to biti doček kakav ste mogli samo da zamislite.

Kako bismo ispunili svaku Vašu zamisao, uz sjajnu muziku tu su i mnogobrojna domaća i strana pića kao i specijalni novogodišnji meni naših kulinarskih majstora.

UĐITE U NOVU 2019. GODINU SA STILOM!

Čekamo vas!

Kontakt za informacije i rezervacije:

Direktna prodaja

+381 62 214 902

Šema sala

                    Jezero by Azzaro                                                                               Azzaro Balck

          

*