ANNABELLA VENČANICE

ANABELLA punih 20 godina posluje kao generalni uvoznik i distributer internacionalnih brendova za izradu venčanica, od kojih su najpoznatiji Divina Sposa, Miss Kelly, Just for you, Eddy K, Kelly Star, Marylise, Eliana Moore, Collector i Guy Laurent. Glamur, sjaj, elegancija, raznovrsnost materijala i transformacija boja karakterišu najnovije kolekcije venčanica. Na fotografijama se samo nazire lepota ovih haljina, a pravi doživljaj devojka stiče kada ih isproba, kada uđe u misteriozni svet iskušenja i zavođenja, u inspirativni svet najpoznatijih francuskih, italijanskih i belgijskih kreatora.

ANABELLA WEDDING STORE je najveći salon venčanica u celom regionu. Više od 800 modela fantastičnih kreacija venčanica izloženo je u ekskluzivnom ambijentu salona koji se prostire na 300 m2. Prostor je specifičan po opuštenoj atmosferi i komforu koji pruža klijentima i po tome što su vrata salona otvorena i nedeljom. Iskusni krojački tim, koji posluje u okviru salona, spreman je da ispuni sve želje i najzahtevnijim devojkama. ANABELLA WEDDING STORE je lociran na nekoliko minuta od Autokomande i centra Beograda, sa obezbeđenim parking prostorom. Dobro došli u čarobni svet ANABELLA venčanica!

Detaljnije informacije potražite na www.anabellavencanice.com

Azzaro Partneri

AZZARO godinama razvija partnerstva sa najboljima u svadbenoj industriji u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Dajemo preporuke za haljine, muška odela, bendove, ukrase, dekoracije i cvetne aranžmane, pozivnice i sve drugo što je potrebno savršeno venčanje. Naši stalni saradnici su fotografi, snimatelji, najbolji muzičari i bendovi, dekorateri, dizajneri, planeri venčanja, event menadžeri, saloni venčanica, zlatare i drugi profesionalci. Uspeli smo da oformimo tim kreativaca i zaljubljenika u svoje profesije koji se nesebično predaju svakom zadatku koje klijent postavi pred njih. Zajednički rad i razvoj omogućili su nam da vremenom postanemo kompatibilna celina koja klijentima nudi vrhunsku realizaciju ideja. Vodimo se principom sinergije, principom koji znači da je celina više od zbira pojedinačnih akcija.

  • pinterest
  • linkedin