BADEM BADEM

Badem Badem je novi, jedinstven brend torti, kolača i sladoleda na tržištu. Od novembra, 2016. godine kombinujemo najnovija tehnološka dostignuća u proizvodnji i sofisticirane metode italijanske škole poslastičarstva, sa željom da svaki vaš dan učinimo za nijansu slađim.

Pored tradicionalno prepoznatljivih ukusa i poslastičarskih klasika, Badem Badem u ponudu uključuje i poslastice koje će obožavti svi – od najmađih do najstarijih.

Osim torti i kolača, Badem Badem sa velikom ljubavlju proizvodi i jedinstvene italijanske sladolede, pravljenje po recepturi najboljih tehnologa. Bilo da preferirate hladne poslastice bogatog voćnog ukusa, ili kremaste klasike sa mlečnim i čokoladnim sastojcima, Badem Badem sladoledi pružiće vam autentično, slatko uživanje.

Sinteza ukusa, boja i tekstura je ono što će Badem Badem poslastice učiniti vašim omiljenim slatkim zalogajima.

Badem Badem, to je dolce vita!

www.badembadem.com

Azzaro Partneri

AZZARO godinama razvija partnerstva sa najboljima u svadbenoj industriji u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Dajemo preporuke za haljine, muška odela, bendove, ukrase, dekoracije i cvetne aranžmane, pozivnice i sve drugo što je potrebno savršeno venčanje. Naši stalni saradnici su fotografi, snimatelji, najbolji muzičari i bendovi, dekorateri, dizajneri, planeri venčanja, event menadžeri, saloni venčanica, zlatare i drugi profesionalci. Uspeli smo da oformimo tim kreativaca i zaljubljenika u svoje profesije koji se nesebično predaju svakom zadatku koje klijent postavi pred njih. Zajednički rad i razvoj omogućili su nam da vremenom postanemo kompatibilna celina koja klijentima nudi vrhunsku realizaciju ideja. Vodimo se principom sinergije, principom koji znači da je celina više od zbira pojedinačnih akcija.

  • pinterest
  • linkedin