BELCANTO BEND

Zamislite jedan lep ugostiteljski objekat gde biste želeli da provedete nezaboravne trenutke, opustite se i zabavite, kao ekspres lonac u kome se, na tihoj vatri, krčka Vama važan dan. Svi sastojci  iz recepta su tu: ukusna hrana, piće, vrhunska usluga, lep ambijent. Ali, uvek postoji neko ali... Glavni sastojak tog recepta Vas neumorno navodi da pevušite sa punim ustima, cupkate, taktirate u ritmu, ustanete od stola punog raznih đakonija i zaigrate uz taktove omiljene pesme. Taj sastojak, koji Vaš dan čini čarobnim i  budi najtananije titraje damara, je BELCANTO bend.

P.S. Obzirom na dejstvo glavnog sastojka, postoje eventualne neželjene reakcije! Ne primetite propuste u pripremi hrane, dejstvo klime na Vaš muskulaturni sistem, toplo piće, ITD. Jedino snosimo odgovornost za bolove u mišićima izazvane igranjem!

BELCANTO bend je vokalno-instrumentalni sastav, čiji članovi imaju bogato, dugogodišnje iskustvo u radu na našoj i međunarodnoj sceni. Uz vrhunsku muzičku pratnju, odlično ozvučenje i tri vanserijska vokala, nikoga nećemo ostaviti ravnodušnim.

Pre svega negujemo kvalitetnu muziku, različitih žanrova, od šlagera i kancona, preko domaćeg pop-rocka, starogradskih pesama, naše narodne muzike, kao i muzike naroda i narodnosti sa ovih prostora, do svetskih hitova sa svih kontinenata.

Muzika za Vaš restoran, muzika za svadbu, muzika za rođendane i godišnjice, muzika za sve Vaše privatne i poslovne proslave.

Ako Vam je potreban kvalitetan, profesionalan u svakom smislu, pouzdan orkestar, na pravom ste mestu. Sa velikim zadovoljstvom ćemo, uz dogovor, učiniti Vama važan dan nezaboravnim.

http://belcantoband.com/

Azzaro Partneri

AZZARO godinama razvija partnerstva sa najboljima u svadbenoj industriji u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Dajemo preporuke za haljine, muška odela, bendove, ukrase, dekoracije i cvetne aranžmane, pozivnice i sve drugo što je potrebno savršeno venčanje. Naši stalni saradnici su fotografi, snimatelji, najbolji muzičari i bendovi, dekorateri, dizajneri, planeri venčanja, event menadžeri, saloni venčanica, zlatare i drugi profesionalci. Uspeli smo da oformimo tim kreativaca i zaljubljenika u svoje profesije koji se nesebično predaju svakom zadatku koje klijent postavi pred njih. Zajednički rad i razvoj omogućili su nam da vremenom postanemo kompatibilna celina koja klijentima nudi vrhunsku realizaciju ideja. Vodimo se principom sinergije, principom koji znači da je celina više od zbira pojedinačnih akcija.

  • pinterest
  • linkedin