GRUPA RADIJACIJA

Grupa Radijacija u poslednjih 20 godina postala je veoma traženi bend za venčanja, tj., svadbene proslave, koorporativne žurke, rođendane i klupske svirke.

Uz neverovatno širok repertoar koji se stalno obnavlja zbog aktuelnosti, energijom, dinamikom i pozitivnim raspoloženjem, dajemo pečat svakom nastupu koji se pamti i prepričava. Otuda i sjajne preporuke bivših i stalnih klijenata. Kombinacija iskustva, interakcije sa publikom, autentičnosti izvođenja, vrhunske binske, razglasne i svetlosne opreme, vođenje programa i medijska prepoznatljivost, idealan je spoj koji opravdava dugo postojanje grupe i njenu nesmanjenu aktuelnost i potražnju.

Na naše veliko zadovoljstvo, veoma nam je drago da možemo da Vas obavestimo o novom, svežem pojačanju u našim redovima, u pitanju je, svima poznat, sjajan vokal Nenad Neša Jovanović, kojim ćemo i ovako jaku vokalnu postavu benda učiniti još upečatljivijom, autentičnijom i kvalitetnijom. Od plejade sjajnih pevača “Zvezde Granda”, pa do danas veoma traženog i angažovanog gradsko-klupsko-kafanskog pevača, novom energijom, osveženim repertoarom i novim brend licem, grupa Radijacija ima za cilj da svojim potencijalnim klijentima obezbedi zagarantovani kvalitet, sigurnost i nezaboravne trenutke.

Gradski b(R)end za venčanja, deo porodice City records, otvara svim budućim klijentima svoj Trezor ljubavi! 

www.radijacija.com

https://www.facebook.com/radijacijabend

https://www.youtube.com/user/gruparadijacija

Azzaro Partneri

AZZARO godinama razvija partnerstva sa najboljima u svadbenoj industriji u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Dajemo preporuke za haljine, muška odela, bendove, ukrase, dekoracije i cvetne aranžmane, pozivnice i sve drugo što je potrebno savršeno venčanje. Naši stalni saradnici su fotografi, snimatelji, najbolji muzičari i bendovi, dekorateri, dizajneri, planeri venčanja, event menadžeri, saloni venčanica, zlatare i drugi profesionalci. Uspeli smo da oformimo tim kreativaca i zaljubljenika u svoje profesije koji se nesebično predaju svakom zadatku koje klijent postavi pred njih. Zajednički rad i razvoj omogućili su nam da vremenom postanemo kompatibilna celina koja klijentima nudi vrhunsku realizaciju ideja. Vodimo se principom sinergije, principom koji znači da je celina više od zbira pojedinačnih akcija.

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin