Nemanja Radonjic i LA Band

Nemanja Radonjic & LA bend...Jedan od najboljih kupskih bendova u Srbiji,zanat su ispekli po najboljim Beogradskim splavovima i klubovima kao Resident bend
( Mistik,Amsterdam,Blaywatch,River,Teatro,Ambis ,Cabaret Rose...) 2009. godine dobijaju prestiznu nagradu Beogradski pobednik za klupski bend godine...U poslednjih par godina postaju jedan od najangazovanijih bendova za svadbe.

Azzaro Partneri

AZZARO godinama razvija partnerstva sa najboljima u svadbenoj industriji u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Dajemo preporuke za haljine, muška odela, bendove, ukrase, dekoracije i cvetne aranžmane, pozivnice i sve drugo što je potrebno savršeno venčanje. Naši stalni saradnici su fotografi, snimatelji, najbolji muzičari i bendovi, dekorateri, dizajneri, planeri venčanja, event menadžeri, saloni venčanica, zlatare i drugi profesionalci. Uspeli smo da oformimo tim kreativaca i zaljubljenika u svoje profesije koji se nesebično predaju svakom zadatku koje klijent postavi pred njih. Zajednički rad i razvoj omogućili su nam da vremenom postanemo kompatibilna celina koja klijentima nudi vrhunsku realizaciju ideja. Vodimo se principom sinergije, principom koji znači da je celina više od zbira pojedinačnih akcija.

  • pinterest
  • linkedin