AZZARO KETERING

AZZARO obezbeđuje ketering vrhunskog kvaliteta, originalno aranžiranje i besprekornu uslugu i osoblje. Poverite nam pripremu keteringa za seminare, kongrese, jubileje, gala večere, poslovne ručkove, venčanja, prijeme i sve druge događaje. Imamo iskustvo u pripremi tradicionalnih ručkova, kao i savremenih koktel proslava. Od švedskog stola pravimo umetničke bravure, a estetika tanjira nam je jednako važna kao i ukus hrane koju poslužujemo. Uz gastronomska umeća naših profesionalaca vaša proslava će biti sigurno upamćena.

KUVANJE JE NJEGOV ADRENALIN
Šef AZZARO gastro tima Dejan Stanković

chef dejan stankovic Azzaro restaurantNa vizit karti piše da je šef gastro tima u AZZARO klubovima, kolege ga oslovljavaju sa majstore ili šefe, a on za sebe kaže da je u duši jednostavno kuvar koji obožava da kuva. Voli sve namirnice jer mu omogućavaju da kombinuje i osmišljava zanimljiva jela i najveća radost su mu zadovoljni klijenti. Rado razgovara sa gostima, nesebično deli savete i recepte, kreira i priprema specijalne jelovnike za raznovrsne svečanosti.

Kulinarsko iskustvo je sticao u mnogim prestižnim restoranima kao što je restoran “Zvezdara teatar”, a šef kuhinje je bio na brodu ”Blue line” u Splitu,  restoranu “Green Bar” kluba Underground, čuvenim prestoničkim restoranima “Dorian Gray”, “Ada” i “Panta Rei”. Pisao je jelovnike i postavljao kuhinje u nekoliko restorana i hotela u zemlji i inostranstvu kao što su “Poco Loco” u Pančevu, restoran “Med”, caffe restoran “House” u Beogradu, restoran “Picasso” u Budvi, caffe-restoran “Arabica” u Kruševcu, Best Western Hotel “Rogge” u gradu Resita u Rumuniji. Više puta je objavljivao svoje radove za stručne časopise i bio učesnik u emisijama koje promovišu kulinarstvo.

Njegova kreativnost i neprestana potraga za novim receptima, ogledaju se u mnogim nagradama za kulinarstvo, među kojima su mu najdraže: Srebrna medalja Gastro 1991, srebrna medalja Dani Hrvatskog kulinarstva Varaždinske toplice 2012. i bronzana medalja na Belgrade gastro festu 2014. godine. Poseduje licencu sudije Svetske kulinarske federacije, titulu Viteza trogirske gastronomije, sertifikat za somelijera, ali i zahvalnicu Britanske ambasade za saradnju i promociju Britanske kulturne baštine. Učestvovao je u nekoliko dobrotvornih akcija za decu i humanitarnoj  akciji “Život za život” za pomoć obolelima od ALS-a.

Član je Kulinarske federacije Srbije, Hrvatskog kuharskog saveza, Udruge kuhara Istarske županije i počasni član Udruge kuhara Bjelovarsko-Bilogorske županije. Među kolegama je poznat kao inicijator druženja, takmičarskih, kulinarskih, ali i onih “za dušu”.
 

  • google plus
  • pinterest
  • linkedin